Extra koopzondag! Op 29 april is onze winkel open van 12 - 17 uur Meer info

Acti-Winter Overwinteringsvloeistof

Op voorraad

7,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Acti-Winter Overwinteringsvloeistof

De Overwinteringsvloeistof van Acti-winter houdt het zwembadwater de hele winter helder. Het voorkomt verstening en verkalking van onzuivere deeltjes in het water.

Snel genieten

Om van de zomer lekker van het zwemwater te kunnen genieten is het belangrijk het zwemwater in de winter goed te verzorgen. Het bespaart veel tijd en geld wanneer u het zwembad in de zomer weer gaat opstarten.

Wanneer beginnen

Zodra de tempratuur onder de 12°C is kan er begonnen worden met het toevoegen van de overwinteringsvloeistof aan het zwemwater. Bij temperaturen boven de 12°C vervliegt de vloeistof binnen 72 uur. Er wordt aangeraden eind januari de behandeling herhalen.

Specificaties: Acti-Winter Overwinteringsvloeistof

 • Naam: Overwinteringsvloeistof
 • PLU: 1171635C
 • Merk: Acti-Winter
 • Kleur: Blauw
 • Afmeting : Literfles 1 liter
  Jerrycan 5 liter
 • Inhoud: Vloeistof
 • Geschikt voor: Overwintering van inbouw- en opbouwzwembaden
 • Tips: Het zwembadwater moet onder een temperatuur van 12 ° C zijn
 • Maat: 1 liter 5 liter

Recensie: Acti-Winter Overwinteringsvloeistof

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief