Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

ACSI Campinggids Klein & Fijn Kamperen + app 2018

Binnenkort leverbaar
12,95
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: ACSI Campinggids Klein & Fijn Kamperen + app 2018

Bent u op zoek naar een boerencamping, natuurcamping of minicamping? In de ACSI Klein & Fijn Kamperen kampeergids 2018 vindt u 2050 gemoedelijke en kleine kampeerterreinen binnen Europa. Deze terreinen hebben allemaal maximaal 50 plaatsen. Bij alle adressen zijn de GPS-coördinaten opgenomen, zodat u eenvoudig kunt navigeren naar de camping van uw keuze.

Jaarlijkse inspectie

Alle campings in de gids worden jaarlijks door ACSI-inspecteurs beoordeeld op verschillende criteria. Zo beoordelen ze bijvoorbeeld de bereikbaarheid, ligging, faciliteiten en voorzieningen voor minder valide bezoekers. Met het snelzoeksysteem in het boek kunt u razendsnel campings filteren op dit soort criteria. Daarnaast krijgt u toegang tot de ACSI Klein & Fijn Kamperen app.

Alle populaire vakantielanden

De opgenomen campings zijn te vinden in de volgende vakantielanden: België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden en Zwitserland. De gids is ook voorzien van een mini-atlas waarin u landkaarten vindt met alle kampeerterreinen.

Specificaties: ACSI Campinggids Klein & Fijn Kamperen + app 2018

  • Naam: Campinggids Klein & Fijn Kamperen + app 2018
  • PLU: 1242390
  • Merk: ACSI
  • Inclusief: Gratis app
  • ISBN: 978-94-2023-29-2

Recensie: ACSI Campinggids Klein & Fijn Kamperen + app 2018

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief