ACSI Campinggids Europa 2018

Niet op voorraad
19,95
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: ACSI Campinggids Europa 2018

De Campinggids Europa 2018 van ACSI geeft een actueel overzicht van maar liefst 8200 campings in 29 Europese landen. Dit boek is ideaal ter voorbereiding op uw vakantie of voor onderweg.

Gedetailleerde informatie

De gids bevat per camping betrouwbare informatie over onder meer ligging, richtprijzen, routebeschrijving en voorzieningen. Deze gegevens zijn in kaart gebracht door een ACSI-inspecteur waarvan de naam bij elke camping wordt genoemd. Bij vragen kan met de desbetreffende inspecteur contact worden opgenomen.

Gebruiksgemak

ACSI werkt in de beschrijvingen van campings met cijfers en letters, waaraan u snel en eenvoudig kunt zien of er bepaalde voorzieningen op de camping aanwezig zijn. Zo staat de G voor campings die geschikt zijn voor gehandicapten, de W staat voor wintersport campings en de N geeft aan of naturisten er terecht kunnen.

Inclusief ACSI CampingCard t.w.v. €16,95!

Bij deze gids krijgt u de ASCI CampingCard 2018 gratis meegeleverd. Op vertoon van deze kaart krijgt u bij meer dan 3330 Europese campings hoge kortingen in het laagseizoen.

Specificaties: ACSI Campinggids Europa 2018

  • Naam: Campinggids Europa 2018
  • PLU: 1251638
  • Merk: ACSI
  • Bevat landen: Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden , Zwitserland
  • Inclusief: ACSI CampingCard kortingskaart
  • ISBN: 978-94-92023-41-4

Recensie: ACSI Campinggids Europa 2018

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief