ACSI Campinggids Europa 2016

Niet op voorraad
Vanaf:

19,95

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: ACSI Campinggids Europa 2016

De Campinggids Europa 2016 van ACSI geeft een actueel overzicht van maar liefst 8500 campings in 30 Europese landen. Ideaal ter voorbereiding op uw vakantie of onderweg. De campinggids is te verkrijgen met en zonder DVD met extra informatie.

Gedetailleerde informatie

De gids bevat per camping betrouwbare informatie over onder meer ligging, richtprijzen, routebeschrijving en voorzieningen. Deze gegevens zijn in kaart gebracht door een ACSI-inspecteur waarvan de naam bij elke camping wordt genoemd. Bij vragen kan met de desbetreffende inspecteur contact worden opgenomen.

Veel gebruiksgemak

ACSI werkt in de beschrijvingen van campings met cijfers en letters, waaraan u snel en eenvoudig kunt zien of er bepaalde voorzieningen op de camping aanwezig zijn. Zo staat de G voor campings die geschikt zijn voor gehandicapten, de W staat voor wintersport campings en de N geeft aan of naturisten terecht kunnen. Ook is het handige Match2Camp toegevoegd aan deze gids. Hiermee ziet u in een oogopslag of een camping bij u past.

Met of zonder DVD

Deze campinggids is met of zonder de Campinggids Europa DVD verkrijgbaar. Op deze DVD vindt u de informatie van de gids in detail. U kunt inzoomen op kaarten, gebruik maken van de routeplanner, videofilmpjes bekijken en bij het invoeren van uw voorkeuren direct zien welke camping bij u past. Systeemeisen: Windows XP SP3/Vista/Windows 7/Windows 8, 1024 x 768, dvd-speler. De dvd werkt alleen op een Windows computer en werkt niet op een Apple (tablet of mac) of ARM tablet (Windows RT)

Inclusief ACSI CampingCard t.w.v. €15,95!

Bij deze gids krijgt u de ASCI CampingCard 2015 gratis meegeleverd. Op vertoon van deze kaart krijgt u bij meer dan 2900 Europese campings hoge kortingen in het laagseizoen.

Specificaties: ACSI Campinggids Europa 2016

 • Naam: Campinggids Europa 2016
 • PLU: 1242391C
 • Merk: ACSI
 • Inclusief: ACSI CampingCard t.w.v. € 15,95
 • ISBN: Zonder DVD: 978-94-92023-04-9
  Met DVD: 978-94-92023-05-6
 • Uitvoering: Met DVD Zonder DVD

Recensie: ACSI Campinggids Europa 2016

 • ACSI
  Ton van Sonsbeek, 16-06-2016
  Het is een handig boek werk als je onderweg bent.
  een goed werkende DVD.

  Er staan alleen maar de duurdere campings in.
  Google maps geeft veel meer campings
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief