ACSI CampingCard & Camperplaatsen 2016

Schrijf een review

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: ACSI CampingCard & Camperplaatsen 2016

Meer dan 12.000 campings en camperplaatsen in Europa

Met het boek CampingCard & Camperplaatsen 2016 heeft u altijd een campingspecialist bij de hand! In het boek vindt u meer dan 3100 ACSI-campings, u kunt op deze campings met uw CampingCard tegen een voordelig en vast tarief overnachten. Daarnaast staan er ook nog eens 9000 toegankelijke camperplaatsen in Europa in, deze lijst is samengesteld door de NKC.

Eenvoudig in gebruik

De CampingCard is een kortingskaart die u door heel Europa kunt gebruiken in het voor- en naseizoen. Gebruikmaken van de kaart is eenvoudig. U toont bij de receptie van de camping uw volledig ingevulde CampingCard en u kunt gelijk genieten van kortingen tot 50%. Het boek is overzichtelijk en duidelijk opgesteld. Zo kunt u bij elke lokatie een GPS-coördinaat vinden, ziet u snel wat u kwijt bent voor een overnachting en met een Match2Camp kleurensysteem ziet u in één oogopslag welke camping bij u past!


Specificaties: ACSI CampingCard & Camperplaatsen 2016

  • Naam: CampingCard & Camperplaatsen 2016
  • PLU: 1242400
  • Merk: ACSI
  • Inclusief: ACSI CampingCard t.w.v. € 15,95
  • ISBN: 978-94-92023-10-0

Recensie: ACSI CampingCard & Camperplaatsen 2016

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief