ACSI CampingCard 2016

Schrijf een review

Binnenkort leverbaar
15,95
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: ACSI CampingCard 2016

In het laagseizoen krijgt u tot wel 50% korting met de CampingCard van ACSI! U overnacht voor maar €11, €13, €15, €17 of €19 per nacht in het voor- en naseizoen op meer dan 3100 campings in 20 landen.

Eenvoudig in gebruik

De CampingCard is een kortingskaart die u kunt gebruiken in het voor- en naseizoen. Gebruikmaken van de kaart is vrij eenvoudig. Bij uw aankomst op de camping laat u de volledig ingevulde CampingCard zien en dit doet u nogmaals voor het afrekenen.

Uitgebreid pakket

Het pakket CampingCard 2016 bestaat uit de kortingskaart en een tweedelige gids met maar liefst 3140 campings. Al deze campings zijn beoordeeld en goedgekeurd door één van de inspecteurs van ACSI. Reist u met een navigatiesysteem af naar uw vakantieadres dan wordt dat met de CampingCard gids erg eenvoudig. Bij alle campings zijn namelijk de GPS coördinaten opgenomen.

Meer dan 3100 campings

De meer dan 3100 campings waar u de CampingCard kunt gebruiken bevinden zich in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland.

Specificaties: ACSI CampingCard 2016

  • Naam: CampingCard 2016
  • PLU: 1242398
  • Merk: ACSI
  • Inclusief: ACSI CampingCard t.w.v. € 15,95
  • ISBN: 978-94-92023-12-4

Recensie: ACSI CampingCard 2016

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief