ABUS Star spiraalkabelslot

Binnenkort leverbaar

14,95

12,99

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: ABUS Star spiraalkabelslot

Het spiraalslot van Abus is ideaal als tweede slot voor op uw fiets. Dit slot kunt u eenvoudig vastmaken aan object zoals een boom, fietsenrek, lantaarnpaal of hek. Het vastmaken aan een object zorgt voor extra veiligheid, een ander kan uw fiets niet zomaar meenemen. Dankzij de PVC coating over de kabel raakt uw fiets niet beschadigd.

Beveiligingsniveau kabelslot

Abus heeft zelf een veiligheidsschaal van 1 - 15 waarbij een product met beveiligingsniveau van 15 de maximale bescherming biedt. Dit slot heeft een niveau van 4, wat zorgt voor basisbeveiliging tegen uw diefstal.

Specificaties: ABUS Star spiraalkabelslot

  • Naam: Star spiraalkabelslot
  • PLU: 1153118
  • Merk: ABUS
  • Afmetingen: 7,5 x 150 mm (ø x l)
  • Materiaal: PVC coating over kabelslot
  • Kleur: Zwart
  • Inclusief: 2 symetrische sleutelss
  • Bijzonderheden: Automatische cilinder

Recensie: ABUS Star spiraalkabelslot

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief