DWS Aardverbindingsklem

(1)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Aardverbindingsklem

Deze aardverbindingsklem is geschikt voor 8x max 10 mm² en 4x max 16 mm².

Specificaties: DWS Aardverbindingsklem

 • Naam: Aardverbindingsklem
 • PLU: 1008892
 • Merk: DWS
 • Geschikt voor: 8x max 10 mm² en 4x max 16 mm².

Recensie: DWS Aardverbindingsklem

 • aardverbindingsklem
  L.A. Derksen, 15-09-2018
  Op de foto lijkt het product groter, maar prima bruikbaar.
  De bedrading laat zich goed klemmen en zonder veel problemen zijn de boutjes aan te draaien. Bj het natrekken van de draden lijken ze prima vast te zetten. Ik heb de draden niet gesoldeerd.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief