ZONDAG 9 JULI: EXTRA KOOPZONDAG BIJ DE WIT! Info

4 Seasons Outdoor Slimtop protector

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: 4 Seasons Outdoor Slimtop protector

Slimtop protector van 4 Seasons Outdoor geeft het blad van fibercement tuintafels een extra beschermlaag zodat deze water- en vuilafstotend wordt. Zo blijft uw tafel langer mooi en wordt deze beschermd tegen vlekken van bijvoorbeeld eten en drinken.

Specificaties: 4 Seasons Outdoor Slimtop protector

  • Naam: Slimtop protector
  • PLU: 1212840
  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Geschikt voor: Tafels met een fibercement blad
  • Inhoud: 0,5 liter

Recensie: 4 Seasons Outdoor Slimtop protector

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief