3DOG Camping TopDog 160 autodaktent

Schrijf een review

Alleen in Schijndel
5250,00
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in de winkel in Schijndel

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: 3DOG Camping TopDog 160 autodaktent

De TopDog is een ideale keuze voor iedereen die snel en zonder omkijken, op elke gewenste plek wil kamperen. Ook als u onderweg bijvoorbeeld een boottrailer of paardenwagen trekt, biedt deze 2-persoosn autodaktent uitkomst. Bij opgevouwen toestand is het geheel onderweg nauwelijks merkbaar.

Direct van uw vakantie genieten

Eenmaal op plaats bestemming aangekomen is het direct genieten. De TopDog is met speels gemak zeer snel op te zetten. Een meegeleverde ladder verbindt het slaapgedeelte met de leefruimte. Hierdoor kunt u na het opbouwen alle compartimenten meteen naar eigen wens inrichten. Voor losse bagage heeft u met de autodaktent natuurlijk alle plaats vrij in de kofferruimte, weer een praktisch voordeel van de TopDog!

Praktisch en sfeervol

De indeling en afwerking van de autodaktent is zeer praktisch bij elke weersomstandigheid. Door de volledig geïntegreerde vloer en rondom gesloten wanden krijgt regen geen kans om binnen te dringen. De vensters in de wanden bestaan uit drie lagen: Een muggennet, vensterfolie en tentdoek. Deze kunnen allemaal afzonderlijk gesloten worden, voor een optimale ventilatie. Ook de deuren kunnen met muggennet afgesloten worden en daardoor krijgen insecten geen kans om binnen te dringen. Een ander voordeel hiervan is de maximale lichtinval wat de tent tot een sfeervol geheel maakt.

Zeer compact op te bergen

Wordt de TopDog niet gebruikt, dan kunt u hem eenvoudig op zijn kant stallen in de garage of schuur. Ook kunt u het geheel eenvoudig aan het plafond hangen. Hiervoor zijn hangogen bevestigd. Ideaal bij kleinere ruimtes of wanneer u ook de auto graag binnen zet.

Geschikt voor meerdere dakdragers

Voor bevestiging van de TopDog wordt gebruik gemaakt van verschillende dakdragers welke verkrijgbaar zijn bij meerdere automaterialenzaken. Het door de autofabrikant aanbevolen maximale draaggewicht is te vinden in de gebruiksaanwijzing van uw auto of dakdragerset. De TopDog past op elke grote auto met een daklast van minimaal 59kg.


Specificaties: 3DOG Camping TopDog 160 autodaktent

  • Naam: TopDog 160 autodaktent
  • PLU: NoSku-1125
  • Merk: 3DOG Camping
  • Aantal personen: 2 personen
  • Matrassen: Hoogwaardige, 10cm dikke en 160 cm lange matrassen
  • Grondzeil: Vast grondzeil in hoofdtent
  • Afleveringsgewicht: ± 87 kg
  • Inclusief: Alle benodigde stangen, scheerlijnen, haringen, ladder
  • Grondzeil leefruimte: Vast
  • Slaapvertrekken: 1 slaapvertrek

Recensie: 3DOG Camping TopDog 160 autodaktent

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief