3DOG Camping TopDog 140 daktent

Schrijf een review

Alleen in Schijndel
4950,00
Dit artikel is alleen verkrijgbaar in de winkel in Schijndel

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: 3DOG Camping TopDog 140 daktent

Wie zonder veel omkijken wil genieten van kamperen, heeft met de TopDog een ideal onderkomen. Deze autodaktent rust volledig op de dakdragers van uw auto en is zeer eenvoudig uit te klappen. Zo kunt u, alleen of met z'n tweeën, op ieder gewenst terrein van uw vakantie genieten. Onderweg geeft de autodaktent het voordeel dat u tevens een boottrailer of paardenwagen kunt trekken. Opgevouwen is het geheel onderweg nauwelijks merkbaar.

Eenvoudig en snel genieten

Als u met de TopDog op het dak op plaats bestemming arriveert, kunt u direct van uw vakantie genieten. Het opzetten gaat zeer snel. Eenmaal opgezet biedt een meegeleverde ladder de verbinding tussen de leef- en slaapruimte. Uw losse bagage kunt u gewoon kwijt in de kofferruimte van de auto, weer een praktisch voordeel van de TopDog!

Praktisch en veel lichtinval

De TopDog 140 is op vrijwel iedere weersomstandigheid voorbereid. Uiteraard is de basis zeer stabiel, omdat de tent aan uw auto is bevestigd. Daarnaast zijn de verschillende tentdelen en de vloer rondom gesloten, waardoor regen geen kans krijgt om binnen te dringen. De vensters in de wanden bestaan uit drie lagen: Een muggennet, vensterfolie en tentdoek. Deze zijn stuk voor stuk afzonderlijk af te sluiten, voor een optimale ventilatie. Ook de deuren zijn voorzien van een muggennet, insecten krijgen dan ook geen kans om binnen te dringen. De open tentdelen hebben als tweede voordeel dat ze veel licht doorlaten.

Zeer compact bij het opbergen

Als u de TopDog stalt, heeft u de keuze om deze op zijn kant te zetten of op te hangen aan het plafond. Hiervoor zijn hangogen bevestigd. Het ophangen is ideaal bij kleinere ruimtes of wanneer u ook plaats vrij wilt houden om de auto binnen te zetten.

Geschikt voor diverse dakdragers

De TopDog wordt op de dakdragers van uw auto bevestigd. Verschillende dakdragers zijn hiervoor geschikt, deze zijn te koop in diverse automaterialenzaken. Het door de autofabrikant aanbevolen maximale draaggewicht is te vinden in de gebruiksaanwijzing van uw auto of dakdragerset. Deze mag om veiligheidsredenen niet overschreden worden. De TopDog past op elke grote auto met een daklast van minimaal 59kg.

Specificaties: 3DOG Camping TopDog 140 daktent

  • Naam: TopDog 140 daktent
  • PLU: NoSku-1126
  • Merk: 3DOG Camping
  • Aantal personen: 2 personen
  • Matrassen: Hoogwaardige, 10cm dikke, matrassen
  • Grondzeil: Vast grondzeil in hoofdtent
  • Afleveringsgewicht: ± 59 kg
  • Inclusief: Alle benodigde stangen, scheerlijnen, haringen, ladder
  • Grondzeil leefruimte: Vast
  • Slaapvertrekken: 1 slaapvertrek

Recensie: 3DOG Camping TopDog 140 daktent

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief