123 Products Press schoonwatertank en -leiding reiniger

Op voorraad
Vanaf:

8,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: 123 Products Press schoonwatertank en -leiding reiniger

Press schoonwatertank en -leiding reiniger van 123 Products is geschikt voor het schoonmaken van het complete drinkwatersysteem in campers en caravans. Press verwijdert alle aanslag uit de watertank én de leidingen. Het reinigingsmiddel is een product op basis van natuurlijke componenten en grondstoffen. Daardoor is het niet schadelijk voor de gezondheid en is het veilig te gebruiken op alle materialen waaruit het watersysteem van een caravan of camper bestaat.

Grondige reiniging

Meng 100 ml Press per 20 liter tankinhoud met 5 liter water en draai de kranen openen totdat het mengsel uit de kranen komt. Sluit de kranen en vul de watertank volledig af met schoon water. Laat het middel 15 minuten inweken en leeg vervolgens de watertank. Het mengsel kan worden opgevangen om de behandeling te herhalen. Daarna het watersysteem grondig met schoon water doorspoelen. Een eventuele nasmaak is niet schadelijk voor de gezondheid.


Press kan zonder problemen door de boiler worden gespoeld. Wanneer het mogelijk is om de boiler uit te sluiten dan is dit wel aan te raden. Niet alle boilers kunnen helemaal worden leeggemaakt en dit zorgt voor veel extra spoelwerk.

Specificaties: 123 Products Press schoonwatertank en -leiding reiniger

  • Naam: Press schoonwatertank en -leiding reiniger
  • PLU: 1057327C
  • Merk: 123 Products
  • Geschikt voor: Schoonwatertank en -leidingen
  • Verwijdert: Alle aanslag
    Niet geschikt voor het verwijderen van kalk
  • Verhouding: 100 ml per 20 liter tankinhoud
  • Tip: Na reiniging het watersysteem liefst desinfecteren met bijvoorbeeld Desifec van 123 Products
  • Inhoud: 1 liter 500 ml

Recensie: 123 Products Press schoonwatertank en -leiding reiniger

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief