123 Products Luifelscrub set

Niet op voorraad
17,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: 123 Products Luifelscrub set

De Luifelscrub set van 123 Products is speciaal ontworpen voor het gemakkelijk en snel reinigen van etui- en cassetteluifels met een kunststof, PVC of vinyl doek.
Dit soort luifels zijn moeilijk bereikbaar en kunnen bijvoorbeeld niet op de grond worden schoongemaakt. Met de Luifelscrub set worden de vervuilde delen van het doek eenvoudig en zonder inspanning bereikbaar.

Breng eerst de Omicron luifelreiniger op het luifeldoek aan en laat dit even intrekken.
De luifelreiniger kan vervolgens met de scrubset worden ingewreven.

Specificaties: 123 Products Luifelscrub set

  • Naam: Luifelscrub set
  • PLU: 1151246
  • Merk: 123 Products
  • Geschikt voor: Etui- en cassetteluifels met kunststof of vinyl doek
  • Lengte: 160 cm
  • Afmetingen: 25 x 10 cm
  • Inclusief: Steel en scrubpad
  • Tip: Gebruik de luifelscrub set bij voorkeur in combinatie met de Omicron luifelreiniger van 123 Products

Recensie: 123 Products Luifelscrub set

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief