123 Products Flash caravan wax

Op voorraad
Vanaf:

11,99

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: 123 Products Flash caravan wax

Flash caravanwax van 123 Products reinigt en behandelt de caravan of camper in één enkele behandeling. Het hoogwaardige schoonmaakmiddel verwijdert zwarte strepen, zoutaanslag en algen. Tegelijkertijd wordt het oppervlak in de was gezet. De waslaag beschermt campers en caravans tenminste 4-5 maanden tegen weersinvloeden.

Veelzijdig te gebruiken

De Flash caravan wax is geschikt voor elk niet-poreus oppervlak. Het heeft geen slijpende of schurende werking en is daardoor ook probleemloos te gebruiken voor de kunststof ramen, het wasbakje en het toilet. Was de caravan of camper eerst met 123 Products Clean shampoo. Het oppervlak hoeft dan niet eerst afgedroogd te worden. Gebruik bij stucco of hamerslag het liefst een sponsje om goed in de diepten van de structuur te komen. Daarna uitwrijven met een zachte poetsdoek.

Specificaties: 123 Products Flash caravan wax

 • Naam: Flash caravan wax
 • PLU: 1057240C
 • Merk: 123 Products
 • Geschikt voor: Elk niet-poreus oppervlak, kunststof ramen, stucco en hamerslag
 • Verwijdert: Asfalt spetters, zwarte strepen, algresten en zoutaanslag
 • Inhoud: 500 ml en 1 liter
 • Tip: Was het oppervlak eerst met 123 Products Clean shampoo
 • Inhoud: 1 liter 500 ml

2 Recensies voor: 123 Products Flash caravan wax

 • Heb er lang naar gezocht
  Jean, 07-08-2016
  Dit is nu een product waar ik al lang achter zoek.
  Het moest zeer goed zijn en met zeer weinig werk een mooie propere camper worden.
  Wel ik heb het gevonden nu,dit is een super product in mijn ogen,en geloof me ik heb er al veel getest.
  Hier komt niets anders meer in huis.
  Jean
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • prima om mee te werken
  l van schoten, 25-02-2015
  dit is superspul zeker ook voor de boot
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief