De nr. 1 in Keuze en Advies

Skischoenen

Skischoenen

Skischoenen zijn een belangrijk onderdeel van uw skiuitrusting. Ze zijn samen met de bindingen immers de verbinding tussen uw lichaam en de ski’s. Goede skischoenen sluiten goed aan en ondersteunen uw voeten en enkels. Daarnaast moeten ze uw voeten natuurlijk ook droog en warm houden en ze beschermen.

Skischoenen en zooltjes

Voor extra steun en comfort heeft De Wit Schijndel een ruim assortiment zooltjes voor in uw skischoenen. U kunt de stand van uw voeten laten bepalen met de speciale meetapparatuur. Vervolgens kiest u zooltjes die passen bij uw voeten. Heeft u eenmaal een goede zool, dan kunt u een schoen uitkiezen.

De keuze voor een soort schoen is onder meer afhankelijk van wat u wilt met uw ski’s. Naarmate u meer prestatiegericht bent, heeft u een stuggere schoen nodig.

Bindingen afstellen

Bindingen zijn de verbinding tussen de ski en de skischoen. Net als bij de schoenen en de ski’s zijn er ook veel verschillende soorten bindingen die op verschillende manieren ingesteld kunnen worden. In de professionele skiwerkplaats van De Wit Schijndel zorgen onze deskundige medewerkers ervoor dat de skibinding veilig wordt afgesteld.

Nieuwsbrief