Rooster Lijst

1/3

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Rooster Lijst

1/3

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ski's

De skiafdeling van De Wit Schijndel wordt ieder jaar omvangrijker en gespecialiseerder. Van alle grote skimerken vindt u bij ons altijd de nieuwste modellen, deze winter meer dan 150! En het mooie is dat ieder type skiër in Schijndel terecht kan. Piste of off-piste? Beginner, gevorderd of zeer ervaren? Laat u vooral goed informeren voordat u een nieuwe skiuitrusting aanschaft. Lees aandachtig onze tips op internet of laat u uitgebreid voorlichten door een van onze verkopers.

Sportieve of rustige skiër?

Welke ski het beste bij u past, hangt af van een aantal factoren. Bent u een gevorderde of beginnende skiër? En wat voor een type skiër bent u: sportief of rustig? Heeft u liever een korte en wendbare ski of een all mountain ski waarmee u ‘alle‘ kanten op kunt? Verder spelen zaken als leeftijd, geslacht, gewicht ook een rol.
Om het kiezen makkelijker te maken, delen we bij De Wit de ski’s in, in een aantal hoofdgroepen: carve, freeride, all mountain, piste en twin tips. Carve ski's zijn inmiddels de norm binnen het skiën. Ze geven meer zelfvertrouwen aan beginners omdat ze meer controle en draaivermogen geven. Freeride ski's zijn meer geschikt voor off-piste skiën terwijl een all mountain ski zich makkelijk aanpast aan alle sneeuwomstandigheden. Piste ski's zijn bij uitstek geschikt voor geprepareerde pistes, terwijl Twin Tips zich prima houden in fun parks of off-piste. In het algemeen is het zo dat een stijvere, stuggere ski minder zal klapperen op de piste. Overigens wordt een ski pas 'nerveus' bij hogere snelheden.

Kinderski’s

Ook voor kinderen kunt u bij De Wit Schijndel geschikte ski’s vinden. Kinderski’s bestaan vaak volledig uit kunststof wat veel flexibiliteit oplevert. Vanaf een gewicht van 50 kilo adviseren wij te beginnen aan lichte ski’s voor volwassenen. Wilt u liever huren, kijk dan eens naar de voordelen van het KinderSki Garantieplan.

Ski’s bij De Wit Schijndel

Weet u precies welke ski’s u aan wilt schaffen en koopt u liever online? Een groot deel van de ski’s uit ons aanbod in de winkel kunt u ook op internet vinden; via de links bovenaan deze pagina komt u op de juiste plek terecht. Meer informatie over de verschillende wintersporten bij De Wit Schijndel vindt u op Tips & Adviezen Wintersport.

Nieuwsbrief