Rooster Lijst

1/9

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 9
Rooster Lijst

1/9

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 9

Of u nu op zoek bent naar een lichtgewicht trekkerstentje, een comfortabele familietent of een groepstent voor 20 personen of meer; bij De Wit Schijndel vindt u vrijwel altijd een geschikte kampeertent. U kunt kiezen uit een groot aantal gerenommeerde merken, van katoen tot polyester of een combinatie van die materialen. Naast de ruime keuze krijgt u bij De Wit ook altijd een eerlijk advies; zowel in de winkel als online in de Tips & Adviezen.

Tenten voor iedere kampeerder

Voor ieder type kampeerder, iedere beurs en iedere groeps- of gezinssamenstelling is er wel een geschikte tent te vinden. Alvorens u een nieuwe tent aanschaft, moet u echter wel een duidelijk beeld hebben van uw kampeerplannen. Gaat u veel rondtrekken en is een lichte, compacte en snel drogende tent van polyester dus handig? Of blijft u langer op één plek staan? Dan is een ruime en goed ventilerende tent van katoen ongetwijfeld de beste keuze. Gewicht speelt dan immers een minder grote rol.
Verder kunt u letten op zaken als het aantal slaapcompartimenten, de grootte van de voortent en/of de luifel en het model van de tent. Een Vis-à-Vis bijvoorbeeld is zeer geschikt als u wel samen in één tent wilt liggen, maar tegelijkertijd behoefte heeft aan gescheiden slaapcompartimenten. Koepeltenten zijn zeer geschikt voor stellen, kleine gezinnen of als bijzettent. Tunneltenten bieden veel luifelruimte en zijn daardoor zeer geliefd als familietent.

Ook tenten voor grote scoutinggroepen

Om grote groepen (kinderen) tegelijkertijd veilig, droog en comfortabel onder te brengen, heeft u degelijke en sterke tenten nodig. De groepstenten van De Wit Scouting voldoen aan deze eisen. Het buitendoek is gemaakt van zwaar katoen, het grondzeil van bisonyl en de stokken zijn van staal. Extra stevige scheerlijnen zorgen ervoor dat de tent staat als een huis. Niet alle groepstenten beschikken over een vast grondzeil, maar met een los grondzeil creëert u toch een droog onderkomen als dat nodig mocht zijn.
De Q-15 en Q-22 groepstenten van De Wit zijn uitermate geschikt als feesttent en gemaakt van PVC of katoen. Met een koppelset zijn de tenten nog verder in lengte uit te breiden.

Tenten bij De Wit Schijndel

Weet u precies welke tent u aan wilt schaffen en koopt u liever online? Een groot aantal artikelen uit ons aanbod in de winkel kunt u ook op internet vinden; via de links bovenaan deze pagina komt u op de juiste plek terecht. Meer informatie over tenten vindt u in de Tips & adviezen over Tenten. Voor algemene informatie over kamperen kijkt u onder Tips & Adviezen Kamperen doe je zo.

Nieuwsbrief