De nr. 1 in Keuze en Advies

Tenten & accessoires

Een tent biedt bescherming, comfort en gezelligheid. Daarnaast moet hij voldoen aan de eisen die u stelt aan uw manier van kamperen. Gaat u puur lichtgewicht op pad, trekt u rond met de auto of blijft u een paar weken staan op een vaste standplaats? De Wit Schijndel biedt een brede keuze aan tenten voor elke kampeergelegenheid. Ook tenten voor grote groepen, bijzet- en opgooitentjes of een 'wintertent' als u juist vooral in koude omstandigheden gaat kamperen. Bij De Wit Schijndel vindt u altijd de juiste tent!

Koepel, noktent of familietent

Welke tent u uiteindelijk kiest, hangt erg af van uw vakantieplannen. Gaat u rondtrekken of blijft u langere tijd op één plek staan? Zoekt u vooral de zon op of moet u serieus rekening houden met wisselende weersomstandigheden? Katoen ademt geweldig, maar is zwaar en blijft lang nat. Polyester is veel lichter en droogt snel, maar ademt een stuk minder. Als u met z’n tweeën kampeert, is een compacte koepel- of tunneltent wellicht een goed idee. Gezinnen zijn beter uit met een grote bungalowtent of ruime tunnel met veel ruimte en slaapcompartimenten.

Jarenlange ervaring in tenten

Bij De Wit Schijndel koopt u koepeltenten, bungalowtenten, piramidetenten, pop-up tenten, groepstenten en lichtgewicht tenten. Met zo’n breed aanbod kan het lastig zijn een tent te vinden die bij u past. De Wit Schijndel heeft jarenlange ervaring met het verkopen van tenten. Onze specialisten staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste tentkeuze.

Ook voor andere tenten en accessoires hét adres

Niet alleen voor kampeertenten kunt u bij ons terecht. Bij ons vindt u ook een ruim assortiment aan schuur- & keukententen, partytenten, beachshelters en tentluifels & tarps. Handig als u thuis of op de camping extra ruimte nodig heeft voor uw bagage, fiets of scooter. Maar ook voor tenttapijt & grondzeilen, onderhoud- en reparatiemiddelen en 1001 accessoires als tentharingen, scheerlijnen en deurmatten is De Wit Schijndel hét adres.

Onderhoud & reparatie

Wie de nodige zorg besteedt aan het onderhoud van de tent, gaat daar op termijn veel plezier aan beleven. Veel onderdelen van de tent kunt u vervangen en een lekkende tent hoeft beslist niet het einde te betekenen van het tentdoek. Naden kunt u weer waterdicht krijgen met nadendichter en lekkend tentdoek wordt weer waterafstotend met impregneermiddel van DWS of Waterdicht. En met de Alpha tentdoekreiniger van 123 haal u vlekken makkelijk weg.

Alle tenten in showroom Schijndel

Alle tenten die De Wit Schijndel verkoopt staan volledig opgezet in onze ruime showroom. Hier kunt u alle tenten op uw gemak bekijken. Weet u precies wat u nodig heeft en koopt u liever online? Een deel van ons tentenaanbod is ook online te vinden. Online kunt u overigens ook gebruik maken van onze expertise. Onder Tips & Adviezen vindt u informatie over het kopen van een nieuwe tent, maar ook over tentdoek, tentonderhoud en tenttapijt. Algemene informatie over allerlei onderwerpen die met kamperen te maken hebben, vindt u op Tips & Adviezen Kamperen.

Foto-tabel Lijst
1/12
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 12
Foto-tabel Lijst
1/12
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 12
Nieuwsbrief