Rooster Lijst

1/3

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Rooster Lijst

1/3

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kooktoestellen

Met het juiste kooktoestel kunt u in uw vakantie nog steeds smakelijke hoogstandjes op tafel toveren. Uiteraard zal een lichtgewicht kampeerder culinair wat minder uit kunnen pakken dan kampeerders die met de auto op vakantie gaan. Bij De Wit Schijndel kunt u zowel terecht voor 1 pits branders die nauwelijks ruimte innemen en weinig wegen tot volwaardige gaskomfoors waarop u net als thuis een complete maaltijd kunt bereiden.

Eén tot vierpersoonspitten

Koken in een gebutste koperen ketel boven een knapperend kampvuur is natuurlijk de ultieme vorm van kamperen, maar in de praktijk zullen maar weinig mensen voor deze primitieve van koken kiezen. Is ook niet nodig, want naast elektriciteit, gas, benzine staan ook nog andere vormen van energie ter beschikking zoals spiritus en multifuel.
Afhankelijk van uw kampeerplannen, het aantal personen waar u mee reist en het gewenste luxeniveau kunt u kiezen voor een 1-pits, 2-pits, 3-pits of 4-pits kooktoestel. Uiteraard bent u met een 1- of 2-persoons toestel flexibeler dan met een 3- of 4-persoons, maar zijn de kookmogelijkheden ook weer geringer.

Handige branders

Branders zijn in de loop der jaren lichter, compacter en betrouwbaarder geworden. Door de introductie van het kleine schroeftankje, was het niet langer meer nodig de branderkop te laten zitten. Van een schroeftankje kan de branderkop worden afgeschroefd die, eenmaal ingevouwen, nauwelijks ruimte inneemt.
Kooktoestellen voor drie of vier personen zijn ook steeds beter geworden. De pitten zijn zo gesitueerd dat èn de kookplaat compact is èn dat u toch veel pannen kwijt kunt. Ook zijn ze vaak lichtgewicht en opvouwbaar. Wie niet hoeft te letten op gewicht en ruimte, kiest voor geëmailleerd staal van Parker of Gimeg. Deze kooktoestellen gaan jaren mee en blinken uit in betrouwbaarheid.

Kooktoestellen bij De Wit Schijndel

In onze showroom in Schijndel kunt u het volledige assortiment kooktoestellen uitgebreid bekijken. Weet u precies welke kooktoestel u aan wilt schaffen en koopt u liever online? Veel branders en gaskomfoors uit ons aanbod in de winkel kunt u ook op het internet vinden. Meer informatie over kooktoestellen, vindt u in onze Tips & adviezen Alles over Camping gasstel. Voor algemene informatie over kamperen kijkt u onder Tips & Adviezen Kamperen doe je zo.

Nieuwsbrief