Rooster Lijst

1/8

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 8
Rooster Lijst

1/8

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 8

Servies & bestek

Handig toch wanneer u tijdens uw vakantie niet steeds misgrijpt als u bestek, borden, bekers en andere keukenaccessoires nodig heeft? Lichtgewicht is daarbij natuurlijk heel praktisch, maar daarnaast mag het er ook allemaal best zomers en mooi uitzien. Bij De Wit Schijndel vindt u alle uitrusting en benodigdheden voor in de kampeerkeuken. Natuurlijk ook te gebruiken tijdens een gezellige barbecue met vrienden.

Bekers, glazen, bestek en borden

Licht, sterk, hittebestendig, makkelijk stapelbaar en vooral onbreekbaar. Dat zijn de belangrijkste eisen waar uw servies tijdens een vakantie aan moet voldoen. Natuurlijk speelt lichtgewicht vooral een rol van betekenis als u met weinig bagage de bergen intrekt of zo licht mogelijk wilt kamperen. De zogenaamde Spork (mes, lepel en mes in één) en de MealKit van Light my Fire zijn dan ideale reispartners. Ook de opvouwbare mokken van Coghlan’s en Sea to Summit passen in dit rijtje.
Als u minder op gewicht en ruimte hoeft te letten, kunt u met het oerdegelijke servies van Mepal nog jaren vooruit. Sterk, maar ook heel mooi en functioneel. Een uitgebreide en degelijke messenset is natuurlijk ook onontbeerlijk in de kampeerkeuken.

Keukengerei en schalen

Goed keukengerei maakt koken zó veel makkelijker. Niets ergerlijker dan gehannes met de verkeerde spullen, terwijl dat echt niet nodig is. Bij De Wit Schijndel vindt u talloze handige keukenhulpjes zoals snijplanken, vergieten, allerhande lepels en spanen, maar bijvoorbeeld ook een multifunctionele en opvouwbare slacentrifuge.
Als uw eten dan eindelijk op tafel staat (op de camping of thuis in de tuin), mag dat natuurlijk best in een aantrekkelijke schaal of kom. Voor salades, warme gerechten, bijgerechten en desserts hebben wij verschillende schalen die vaak ook gewoon in de vaatwasser mogen.

Servies & bestek

In onze winkel in Schijndel kunt u het volledige assortiment servies & bestek uitgebreid bekijken. Weet u precies welk servies & bestek u aan wilt schaffen en koopt u liever online? Veel artikelen uit ons aanbod in de winkel kunt u ook op het internet vinden. Algemene informatie over allerlei onderwerpen die met kamperen te maken hebben, vindt u op Tips & Adviezen Kamperen.

.
Nieuwsbrief